I Said Yes To The Dress

Op vrijdag 25 september 2020 gingen mijn moeder, schoonmoeder en ik bruidsjurken passen voor de tweede keer.

We hadden die dag toch weer gezonde spanning zoals bij de eerste keer passen. We zijn naar Amersfoort gereden en bij 2 winkels geweest. In de eerste winkel heb ik 4 jurken gepast. 1 jurk vond ik redelijk mooi staan, maar ik miste het gevoel.

In de middag hadden we nog een afspraak staan. Mijn hoofd zat al een beetje vol met alle jurken die ik al had aangehad. Ik had hoofdpijn en eigenlijk niet zo’n zin meer om mijn mening te moeten geven over elke jurk.

Toen we in de tweede winkel aankwamen, kregen we wat te drinken en werd er uitgelegd dat we zelf niet aan de jurken mochten zitten. Ook mochten er geen foto’s gemaakt worden, om namaak jurken te voorkomen.

Ik krijg een man als consulent, best wel even ongemakkelijk. Maar achteraf erg gezellig! Hij luisterde goed naar wat ik vond van de jurken en kwam steeds met wat anders aan. 4 jurken gepast allemaal wel mooi maar niet dé jurk.

Totdat ik de 5e jurk aandeed. Ik vond de jurk op de hanger al wel mooi en ik was erg nieuwsgierig hoe hij mij zou staan. Het gordijn ging open en ik zag mezelf staan. Wat was ik mooi in die jurk, de tranen stroomden over mijn wangen, ook bij mijn moeder en schoonmoeder. Afgemaakt met prachtige accessoires, ben ik klaar voor de grote dag.